Citroen Berlingo i Jumpy: Multispace za užitak putovanja

CITROEN predstavlja putničke izvebe modela Berlingo i Multispace u novom izdanju, obnovljenog stila i izraženije osobnosti.

Novi Berlingo Multispace na scenu stupa nakon 1,4 milijuna prodanih primjeraka prethodnika, koji je ujedno svojim dolaskom 1996. godine i utemeljio ovaj segment.

Modernijeg i ukupno gledano markantnijeg izgleda, novi Multispace  s novim izražajnijim stilom nudi se u  9 boja karoserije od kojih su 2 nove: smeđa «Nocciola» i plava «Belle-île». Novi materijali i viša razina kvalitete riječi su koje najbolje opisuju interijer ovog prostranog vozila.  Do 7 neovisnih sjedala složenih u tri reda, Modutop avionski pretinci (+ventilacija+krovni prozori) i potpuna oprema upotpunjuju atmosferu putu nastrojenog vozila.

Što se motora i prijenosa tiče, na raspolaganju su dizelski motori HDi 75 i HDi 90, e-HDI 90 i HDI 115, te benzinski VTi 95 i VTi 120. Model je dostupan u četiri razine opremljenosti (attraction, confort, exclusive i XTR).

Novi Citroën Jumpy u putničkom Multispace izdanju nameće se izraženom prostornošću i visokom dozom praktičnosti. Može primiti do devet osoba s razinom udobnosti dostojnom jednovolumena, a pritom zadržava veliku zapremninu prtljažnika od 553 litara.

Atraktivniji izgled i ugodniji interijer nadopunjeni su bogatijom serijskom opremom. Primjera radi, izvedba  Exclusive u serijskoj opremi ima regulator-limitator brzine, pomoć pri parkiranju straga, dodatno zatamnjena stražnja stakla i staklo na stražnjim vratima, detalje u boji karoserije te 16-inčne naplatke od lagane legure.

Na raspolaganju je nova opcija nazvana «Direct Access», ponajprije namijenjena za prijevoz od aerodroma do hotela i slično. Ta nova konfiguracija sa 7/8 sjedala podrazumijeva uklanjanje desnog bočnog sjedala u drugom redu, čime se oslobađa pristup do mjesta u trećem redu. Cijelim tim prolaznim dijelom prostire se poseban tepih koji je moguće i ukloniti. 

Ponuda uključuje automatski mjenjač sa 6 stupnjeva u kombinaciji s motorom HDi 160. Njime se radi što bolje ergonomije upravlja s pomoću ručice ugrađene na armaturnu ploču. Uz ručni mjenjač dostupni su motori HDi 95, HDi 125 i HDi 160.

Novi Jumpy Multispace je dostupan u četiri izvedbe završne obrade (Attraction, Confort, Oceanic, Exclusive).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.