Citroën DS3 na Zagreb Auto Showu

 Foto: Citroen

CITROEN na ZG Auto Showu nastupa u punom sastavu donoseći nekoliko zanimljivih noviteta, ali i jedinstvenu akcijsku ponudu.
 
Predstavljeni pod geslom „Feel Good“, Citroenovi modeli predstavljaju se u kreativnijem izdanju, sa izraženim dizajnerskim obilježjima, ali i linijom učinkovitih motora. Dominantno mjesto rezervirano je za dva vrlo upečatljiva modela, uvijek atraktivni premium DS3, ali i razigrani C4 Cactus. 
 
DS3 je nedavno redizajniran, zajedno sa Cabrio izvedbom, a nudi se po početnoj cijeni od 118.664 kn, odnosno 137.445 kn za toples izdanje. U oba slučaja radi s eo Chic izvedbama pokretanim benzincem od 82 KS.
 
Štand marke Citroën će posjetiti braća Sinković u petak, 8. travnja u 19:00 sati, a svi fanovi mogu se slikati sa svojim omiljenim sportskim idolima.
 
Citroën je za sve kupce tijekom Auto Showa pripremio jedinstvenu ponudu pod nazivom „Superponude za Citroën superzvijezde“ u kojoj se kupcima nude atraktivni popusti i uvjeti financiranja uz Citroën Financiranje. 
 
Superponuda se odnosi na sajamski popust za C1, C3 i C3 Picasso od 5.000 kn, za C4 od 7.000 kn, C-elysee, C4 Cactus, C4 Picasso i Grand C4 Picasso od 10.000 kn, za C5 Business i putnički Berlingo do 20.000 kn. Kupci modela C4, C4 Cactus te C4 Picasso i Grand C4 Picasso na poklon dobivaju jamstvo u trajanju od 4 godine(70.000 km) uz Citroën Finaciranje. Tijekom trajanja Zagreb Auto Showa u ponudi je financiranje prilikom kupnje novih putničkih vozila Citroën na kredit uz Citroën financiranje uz akcijsku fiksnu kamatu u kunama od 4,99 % do 59 mjeseci. 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.