Citroën Berlingo s 0% kamate u lipnju!

 Foto: Citroen

CITROËN i mreža ovlaštenih distributera pripremili su u lipnju povoljnije uvjete financiranja za fizičke i pravne osobe uz 0 % kamatu za putnički i dostavni Citroën Berlingo. 
 
Ponuda se odnosi na financiranje putem financijskog leasinga za sve modele Berlinga, u suradnji s Citroën financiranjem. Posebna akcijska ponuda napravljena je po modelu 33% -33%-33% u trajanju od 24 mjeseca. Kupci trećinu iznosa plaćaju odmah, trećinu po isteku 12 mjeseci financiranja te preostalu trećinu nakon 24 mjeseca. Godišnja fiksna kamatna stopa u HRK iznosi 0%. Citroën Berlingo Multispace Feel BlueHDi 100 S&S BVM s dodatnom opremom koja uključuje metalik boju i krovne nosače u ponudi je s cijenom od 125.534 kn. 
 
Uz te pogodnosti, za sva ostala laka gospodarska vozila Citroën u ponudi je fiksna kamatna stopa od 6,65% pri kupnji na operativni leasing u kunama uz Citroën financiranje. Pogodnost za kupce je poklon kasko i obvezno osiguranje za prvu godinu.
 
 
U ponudi je i akcija “Angry Birds” za C3 i C3 Picasso. Osim posebnih cijena, pogodnost za kupce je kredit u hrvatskim kunama s akcijskom fiksnom kamatnom stopom od 4,99 % uz Citroën Financiranje Splitske banke te poklon produženog jamstvo Essential Drive u trajanju 4 godine ili 70.000 km.
 
C3 Medveščak PureTech 82 je u ponudi s cijenom od 85.900 kn i C3 Picasso Seduction BlueHDi 100 u ponudi je s cijenom od 105.900 kn. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.