Kupcu ovog Chirona na poklon se nudi Rolls-Royce

KAO što je poznato, svih petstotinjak Chirona je prodano i više nije moguće kupiti novi primjerak. 

Pridodamo li svemu veliku potražnju, jasno je da je kupovina Chirona na koncu bila odlična investicija. Rabljeni primjerci nerijetko postižu veće cijene nego kad su bili novi, i to osjetno. Iako često snažno personalizirani, prodaju se čim se oglase. 

U takvom ozračju zvuči nevjerojatno da je netko ponudio takav automobil na svojevrsnoj akciji. Upravo to tvrdi auto-kuća Naples Motorsports s Floride. Oni su oglasili Bugatti Chiron iz 2021. godine, a kupcu koji se odluči za kupovinu poklonit će Rolls-Royce. 

Nije šala, kupac na poklon dobiva Rolls-Royce Wraith iz 2018. godine, koji se trenutno nudi po cijeni od 239.995 USD. Zvuči kao odlična prilika, bar dok ne spomenemo cijenu Chirona. Naime, Bugatti je vaš po cijeni od čak 3.85 milijuna USD. 

 

A DEAL TOO GOOD TO PASS UP Purchase the 2021 Bugatti Chiron and receive a 2018 Rolls-Royce Wraith FREE *Offer only valid on these 2 vehicles

Objavljuje Naples MotorsportsSrijeda, 13. ožujka 2024.

U ovakvom ozračju, cijena Rolls-Roycea čini tek 8 posto cijene Bugattija, što i ne zvuči baš kao prevelik popust. Međutim, onome tko je u potrazi za ovakvom dvobojnom kombinacijom i odgovarajućim interijerom, cijena i popust svakako neće biti presudni. 

Spomenimo i kako je Bugatti do sada prešao oko 3300 km, dok je Rolls Royce u prigodnoj dvobojnoj kombinaciji odradio 28.000 km te će budućem vlasniku biti odličan izbor za svaki dan. 

>> Oglas za Bugatti Chiron možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.