Alfa Romeo Giulietta: Ljepotica u godinama

 Foto: Alfa Romeo

IAKO ulazi u šestu godinu Giulietta još uvijek spada u red ljepših kompaktnih automobila na tržištu. 
 
Ususret ženevskom salonu Alfa Romeo predstavlja obnovljenu Giuliettu koja će biti predstavljena na istom mjestu kao i 2010. godine kada je prvi puta otkrivena javnosti. Tako će kompaktna Alfa u novu modelsku godinu postojanja ući potpomognuta faceliftom koji donosi svojevrsno približavanje nadolazećoj Giuliji. 
 
 
 Tu prije svega mislimo na izgled koji je osvježen novim prednjim krajem sa izražajnijom maskom koja je dobila saćastu strukturu. Obogaćena je i ponuda naplataka, dok je kabina profitirala sa stanovišta ugradnje dobila unaprijeđeni infotainment sustav. 
 
Na vrhu ponude ostaje Veloce izvedba, sada ukrašena brojnim sportskim detaljima, izvana i iznutra. U ovom slučaju vlasnik može računati na sportska sjedala presvučena kombinacijom kože i alcantare.
 
U ponudi motora ostaje 1.4 TB kao okosnica ponude. Ovisno o izvedbi razvija 120, 150 i 170 KS. Dizelaši su (novi) 1.6 sa 120 KS, te 2.0 sa 150 KS, odnosno 170 KS.
 
 
Na vrhu ponude je prije spomenuta Veloce izvedba pogonjena potentnim 1.75 TB benzincem sa 240 KS i 300 Nm. 
 
Obnovljena Alfa Romeo Giulietta na talijanskom tržištu se nudi po početnoj cijeni od 22.200 EUR, dok je Veloce top izvedba pozicionirana na 34.900 EUR.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.