Već ´procurila´ cabrio izvedba Corvette C7?

Mnogi proizvođači ponekad namjerno puštaju da se prije vremena objave fotografije njihovih nadolazećih modela kako bi na taj način prikupili više medijske pažnje i pokrenuli lavinu nagađanja. Ipak, budući da je zadivljujuća Corvette C7 tek nedavno predstavljena i još se uvijek nalazi na naslovnicama većine internetskih portala specijaliziranih za automobile, nekako sumnjamo da se fotografija cabrio izvedbe tog modela pojavila uz pristanak (makar i prešutni) same kompanije.

Iako General Motors negira vjerodostojnost fotografija koje možete vidjeti, važno je spomenuti kako su prvobitno objavljene na internetskoj stranici kompanije Maisto, jednog od najvećih proizvođača dječjih autića na svijetu.

Budući da je za izradu vjernog modela igračke potrebno vidjeti original kako bi se pazilo i na najsitnije detalje, vrlo je vjerojatno da se ovdje zaista radi o autentičnim fotografijama. Što se onda promijenilo na cabrio izvedbi u odnosu na coupe? Odstranjen je stražnji spojler i čini se kako su kotači nešto manji, no ostatak vozila izgleda gotovo identično upravo predstavljenoj coupe izvedbi.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.