Svi ste pozvani na premijeru Toyote GT86 na Grobniku!

OVE subote (25. 08. 2012) Toyota na Grobniku organizira hrvatsku premijeru novog sportskog modela, Toyote GT86, u čijim čarima će na najpoznatijoj hrvatskoj stazi moći uživati i brojni Toyotini obožavatelji.

Za sve posjetitelje ulaz na Grobnik je besplatan, a ukoliko želite na pisti doživjeti adrenalinska uzbuđenja koja najnoviji Toyotin sportaš pruža, svakako požurite u Toyota salone. Lista prijava za testiranje je otvorena, a prvih 86 interesenata dobit će vaučer za suvozačko mjesto u GT86 na testnom krugu uz profesionalnog vozača.

Paralelno sa promocijom modela posjetitelji će moći vidjeti drift demonstraciju na Toyoti AE86 (Hachiroku),  od strane Zaxa, najpopularnijeg HR driftera. Zaljubljenici u kultni Toyotin coupe moći će stazu proći u "hachiju" (Toyoti AE86) koja će taj dan biti na raspolaganju za Taxi krug.

Također, posjetitelji će imati priliku pobliže se upoznati i isprobati najpopularnije modele iz game Toyote i Lexusa, uključujući hibride i hvaljene terenske modele. Recimo još i kako je Toyota sa lokalnim ugostiteljima dogovorila povoljnije cijene hrane i pića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.