Gotovi u tren oka: Fini njoki s tunom i rajčicom spremni su u samo 15 minuta
![Gotovi u tren oka: Fini njoki s tunom i rajčicom spremni su u samo 15 minuta](https://ip.index.hr/remote/bucket.index.hr/b/index/7243373e-b046-4d84-a06e-b552a18f7298-edfqefe.jpg?width=765&height=413)
AKO STE za ručak mislili skočiti do pekare, ovaj bi vas brzi recept mogao ipak odgovoriti od te namjere.
Naime, njoke s tunom, rajčicom i mozzarellom možete napraviti u samo 15 minuta, a osim prednosti kuhanog domaćeg obroka, vrlo vjerojatno će vam ostati dovoljno i za večeru.
Sastojci potrebni za pripremu ovog jela su:
- jedno pakiranje njoka
- dvije konzervirane tune
- limenka pasirane rajčice s pelatima
- maslinovo ulje
- naribana mozzarella
- dvije glavice luka
- nekoliko režnjeva češnjaka
- začini po želji.
Priprema:
Najprije skuhajte njoke. Zatim na tavi na malo maslinovog ulja prepržite luk i češnjak te dodajte Passatu s pelatima. Nakon što smjesa prokuha, dodajte tunu i začine te sve nekoliko minuta dobro promiješajte.
Na kraju pospite naribanu mozzarellu po vrhu i pomiješajte umak s njokima.
To je to, dobar tek!
![](/Content/img/loader_40px.gif)
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
bi Vas mogao zanimati