Ćevapi 10, kila janjetine 45 eura... Što se jede na sajmu u Gudovcu i koliko košta?

POČEO je 26. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam. Trajat će četiri dana, odnosno od 27. do 30. ožujka.
Bjelovarski sajam se, kao i prethodnih godina, održava u Gudovcu, gdje se tradicionalno okupljaju vodeći proizvođači, distributeri i poljoprivrednici iz Hrvatske i regije.
Posjetitelji će na sajmu moći vidjeti izložbu traktora i poljoprivredne mehanizacije, sajam stočarstva, opremu za farmere te razna predavanja i radionice na kojima će govoriti stručnjaci o aktualnim temama u poljoprivredi. Tu je i gastronomska ponuda domaćih proizvoda i tradicionalnih jela.
Što se jede na sajmu?
Kad je riječ o gastro ponudi sajma, posjetitelje čeka mnogo toga - ćevapi, kotlovina, lepinje, piletina, prasetina, janjetina...
Koliko košta hrana?
Porcija ćevapa s lepinjom košta 10 eura, kotlovina (točnije dva komada vratine i lepinja) prodaje se po cijeni od 12 eura, pljeskavica je 8.50 eura, hot dog četiri eura. Tu je i grill plata za dvije osobe za 30 eura.
Moguće je i naručiti kilu odojka s ražnja s kruhom i lukom za 35 eura te kilu janjetine za 45 eura.

bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
bi Vas mogao zanimati