Zašto ovo nismo znali prije? S jednim kuhinjskim "alatom" savršeno ogulite jaje
O GULJENJU kuhanih jaja već smo nekoliko puta pisali, ali još uvijek volimo naići na trikove koji će nam tu radnju maksimalno olakšati. Zapravo, sigurno smo svi bili u situaciji kada se jaje guli neravnomjerno: „ljusku po ljusku" i tako trga dijelove jajeta. Toj frustraciji sada možemo stati na kraj, jer naišli smo na video koji pokazuje kako to izbjeći.
Jaje se najjednostavnije može oguliti uz pomoć - žlice. Svi kod kuće imamo običnu, veliku žlicu. Skuhajte jaje i isprobajte „trik". Kada je jaje kuhano, lagano ga istucite žlicom, pa uđite u prvu pukotinu i žlicom lagano povlačite prema drugoj strani. Ljuska će se guliti u jednom komadu, a jaje će ostati neoštećeno.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Kliknite ovdje.
Ovo je .
Homepage nacije.
Imate važnu priču? Javite se na desk@index.hr ili klikom ovdje. Atraktivne fotografije i videe plaćamo.
Želite raditi na Indexu? Prijavite se ovdje.
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati