Zagrebačka pekara rastura s krafnama. Od danas imaju novi okus, cheesecake s višnjom
![Zagrebačka pekara rastura s krafnama. Od danas imaju novi okus, cheesecake s višnjom](https://ip.index.hr/remote/bucket.index.hr/b/index/f549f627-2fe8-4752-b81b-a36cc981d560.jpg?width=765&height=407)
MALA zagrebačka pekarnica Bekeraj u Tuškanovoj ulici (nedaleko od tržnice Kvatrić), prošle je godine krenula s krafnama koje su ubrzo postale hit. Ferrero, klasična marelica, čokolada ili vanilija do sada bi se rasprodale u sekundi, a od danas imaju i novi okus - cheesecake (torta od sira) s preljevom od višanja.
S obzirom na to da krafnomanija nije ni blizu kraja, sigurno smo da će Bekeraj imati pune ruke, pardon - noći, posla.
"Hvala svima koji su posljednja dva tjedna sa strpljenjem čekali svoje sourdough krafne. Na vaš zahtjev i dalje ćemo ih imati u svojoj ponudi s kremom od pistacija, šumskog voća, bijele čokolade, mliječne čokolade, Ferrero Roche kremom i nezaobilaznog domaćeg pekmeza od marelica, malina i jagoda pa se nadamo da će svi oni koji nažalost do sada nisu uspjeli uhvatiti svoje krafne, sljedećih dana imati prilike uživati u njima", napisali su jučer na svojoj Instagram stranici.
Našli smo ih na Woltu, gdje jedna sourdough krafna s raznim punjenjima košta 2.60 eura, to jest 19.58 kuna, dok su one obične 1.06 eura, odnosno 7.98 kuna.
![](/Content/img/loader_40px.gif)
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
bi Vas mogao zanimati