Imamo recept za brzu i jednostavnu buzaru od kozica
 
        NA SPLITSKOJ smo Peškariji našli kozice za 40 do 70 kuna po kilogramu. Ako vam je dosta onih kupovnih koje su prethodno očišćene i zamrznute, a sa svježima ne znate što biste, imamo jedan dobar recept.
Radi se o buzari koja je vrlo jednostavna, brza i bez čudnovatih dodataka i začina. Recept možete pronaći OVDJE.
Ako isprobate ovaj recept, svakako fotkajte rezultat i objavite u našoj Facebook grupi Index Recepti: Što ste danas kuhali?
Lajkajte Index Recepte na Fejsu za brdo jednostavnih i testirano odličnih recepata koje možete isprobati kod kuće svaki dan.
        
        Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Kliknite ovdje.
        
     
        Ovo je .
            Homepage nacije.
        
        
        Imate važnu priču? Javite se na desk@index.hr ili klikom ovdje. Atraktivne fotografije i videe plaćamo.
    
    
        
        Želite raditi na Indexu? Prijavite se ovdje.
    
                    Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
            bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
                                Učitavanje komentara
                            
                        
                    Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
            bi Vas mogao zanimati
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        