ZET-ov autobus naletio na dječaka, teško je ozlijeđen

Ilustracija: Luka Stanzl/PIXSELL (nije fotografija događaja iz teksta)

JUČER oko 11:40 sati u zagrebačkom naselju Odra ZET-ov autobus naletio je na sedmogodišnjeg dječaka koji je s teškim ozljedama prebačen u bolnicu.

"Dječak nije bio na pješačkom prijelazu. Vozač ga je pokušao izbjeći i zato je udar i bio samim rubom autobusa. Autobus je vozio u smjeru Glavnog kolodvora", rekli su za Index iz ZET-a. 

Prema neslužbenim informacijama, nekoliko dječaka se naguravalo, a jedan od njih je u tom naguravanju izletio pred autobus. 

O nesreći se jutros oglasila i policija. 

Policija: Dijete se kretalo nogostupom, neposredno prije nesreće stupilo na cestu

"26. veljače u 11.40 sati, 36-godišnjak je upravljao autobusom marke MAN zagrebačkih registarskih oznaka, Odranskom ulicom u smjeru zapada. Dolaskom istočnije od kućnog broja 38, u izbjegavanju naleta skretanjem lijevo, naletio je na dijete pješaka, koji se kretao nogostupom sa sjeverne strane kolnika u smjeru istoka, a koji je neposredno prije prometne nesreće stupio s nogostupa na kolnik .

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđeno dijete, a liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu", priopćili su iz zagrebačke policije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.