Zagrebački medicinski tehničari ucjenjivali kolegu zbog seksa s pacijenticom

Ilustracija: Pixsell/Ivo Cagalj

ZBOG iznude i prijetnji nad kolegom iz jedne zagrebačke psihijatrijske bolnice privedena su dvojica medicinskih tehničara, doznaje se na Županijskom sudu u Zagrebu.

Dvojica privedenih medicinskih tehničara počeli su iznuđivati 26-godišnjeg kolegu nakon što su mu kazali kako znaju za njegove spolne odnose s jednom pacijenticom te kako njegovo ponašanje šteti ugledu bolnice.

1000 kuna sljedeće dvije godine

Iznuđivači su od 26-godišnjaka zatražili da svakom mjesečno mora isplaćivati 1000 kuna i to sljedeće dvije godine. Dvojac je pritom ozbiljno zaprijetio 26-godišnjaku, navodeći kako će u protivnom informaciju podijeliti s javnosti te da će mu uništiti karijeru.     

Ucjenjivani medicinski tehničar je tijekom listopada pristao isplatiti novac te im je u dvije omotnice svakom dao po 1000 kuna. Kad mu je jedan iznuđivač rekao da novac očekuju i u studenom, 26-godišnjak je o prijetnjama obavijestio policiju, doznaje se na sudu.

Policija je u dogovoru s 26-godišnjakom pripremila klopku za iznuđivače te su oni uhićeni prilikom predaje označenih novčanica.

Nakon noći u pritvoru, dvojicu iznuđivača je ispitao sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda koji ih je pustio da se brane sa slobode. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.