Vučić pobjesnio na SNS jer ga ne brani od napada. Sada mu se cijela stranka ulizuje

Foto: Twitter

PREDSJEDNIK Srbije Aleksandar Vučić ovih je dana pod velikim pritiskom Europske unije i SAD-a zbog svoje politike prema Kosovu, ali i odbijanja da Rusiji uvede sankcije zbog agresije na Ukrajinu.

>> Zapad stisnuo Srbiju, velike svađe oko Kosova, Vučić: Spreman sam dati ostavku

Održan je i sastanak vrha njegove Srpske napredne stranke (SNS), na kojem je, prema pisanju srbijanskih medija, ljutiti Vučić vrijeđao svoje stranačke kolege i prozivao ih za nedovoljnu podršku. “Ološu, nitko za vas ne bi čuo da nije mene!” navodno je Vučić urlao na kolege iz SNS-a neki dan. 

Masovna akcija izražavanja podrške Vučiću na društvenim mrežama

Da je bilo potresa u vladajućoj stranci u Srbiji, pokazale su sljedećih dana objave naprednjaka na društvenim mrežama. Svi su redom počeli na Instagramu, Facebooku i Twitteru objavljivati kako su “uvijek uz svog predsjednika”, uz ilustraciju čopora vukova. 

Među SNS-ovcima koji se tako već danima javno ulizuju Vučiću su, primjerice, ministar obrane Miloš Vučević i predsjednik Narodne skupštine Vladimir Orlić.

Poruke podrške Vučiću postaju donekle i zabavne kada ih osmišljavaju SNS-ovci drugog ešalona, poput kratkotrajnog zastupnika Janka Langure, sada člana Glavnog odbora SNS-a.

Član Glavnog odbora SNS-a: Kada sam postao otac, izdvojili ste vrijeme da mi uveličate i taj dan

“Uvijek ste bili uz mene, i kada su bili najljepši trenuci, kada sam postao otac, izdvojili ste vrijeme da mi uveličate i taj najljepši dan, uvijek ste bili tu da me čuvate i prvi branite od onih kojima ništa nije sveto, osim vlastitih interesa, zato Vas ponovo molim, ostanite na čelu naše stranke jer Srpska napredna stranka samo s Vama ima budućnost i samo s Vama možemo nastaviti pobjeđivati kao što smo to radili dosad!

Šefe, kada je bilo najteže, Vi ste pobjeđivali, tako će biti i ubuduće, na ponos svih nas!” napisao je ovaj mladi SNS-ovac na Twitteru uz fotografiju Vučića na kojoj piše: “Predsjedniče, Srbija je uz vas!”

U svakom slučaju, naprednjaci tako već neka 2-3 dana zasipaju društvene mreže izrazima ljubavi i podrške za Aleksandra Vučića. Stvar je postala toliko očita da je izazvala ismijavanje korisnika koji su zgroženi tim neuvijenim ulizivanjem Vučiću.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.