Vrući transkripti: Berlusconi "odradio" osam od 11 djevojaka koje su ga čekale pred sobom

TALIJANSKE novine objavile su transkripte telefonskih razgovora Silvija Berlusconija, u kojima se nestašni talijanski premijer navodno hvalio kako se ispred njegove sobe naredalo 11 djevojaka kako bi imale seks sa njim.

Prisluškivani razgovor Berlusconi je vodio s poduzetnikom Gianpaolom Tarantinijem, kojeg talijansko tužiteljstvo sumnjiči za organiziranje lanca elitne prostitucije. Objavljeni transkripti izazvali su novu dozu kritika talijanske javnosti za Berlusconija, koji ionako ne kotira najbolje zbog ekonomske krize koja trese zemlju.

Berlusconi - premijer samo u  slobodno vrijeme

U transkriptu najzanimljivijeg razgovora, Berlusconi je Tarantiniju 1. siječnja 2009. godine kazao kako je 11 djevojaka čekalo ispred njegove sobe, ali da je "odradio" samo njih osam, "jer ih nije mogao sve". U jednom drugom razgovoru, Berlusconi je sebe opisao kao "premijera u svoje slobodno vrijeme".

Opozicijski zastupnici su pak zatražili istragu povodom jednog transkripta, u kojem se sugerira kako se vladin službeni avion koristio za prijevoz djevojaka na Berlusconijeve privatne zabave.

Nisu orgije, nego večere

U četvrtak je osam osoba optuženo za nabavljanje prostitutki za Berlusconija, u nadi da će im to osigurati pobjedu na određenim javnim natječajima. Berlusconi nije optužen, jer tvrdi da nije bio svjestan kakvim se aktivnostima oni bave. Tvrdi da nije organizirao orgije, nego večere.

Međutim, suci ga ipak žele ispitati u vezi postupka u kojem se Tarantini optužuje da je  ucijenio Berlusconija i pokušao od njega iznuditi 800.000 eura. u zamjenu da zataška istinu o njegovim akcijama s prostitutkama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.