Vratio se s godišnjeg: Kerum i Zepter o poslovnim tornjevima u Splitu

NEKI SU SE već pitali gdje je nestao Kerum, a on danas u Banovini primio Zeptera! Vratio se s godišnjeg, na koji je otišao čim je zatoplilo. Prije dva mjeseca!

Splitski gradonačelnik i Philip Zepter, vlasnik tvrtke Zepter, pričali su, a o čemu drugo, do o poslu! Kerumu se svidjelo što Zepter promovira svoju 30 milijuna eura vrijednu jahtu u Splitu, a razgovaralo se i o mogućoj gradnji poslovnog tornja na Putu Supavla, u neposrednom susjedstvu Kerumovog Jokera.

Dajte tornjeve!


Kerum je istaknuo kako Splitu, kao regionalnom središtu kojem gravitira pola milijuna ljudi, u ovom trenutku trebaju poslovni tornjevi. Zepteru se pohvalio kako lijepo napreduje Zapadna obala. Već dogodine bit će tu i privezište za maksi jahte poput Zepterove. Kerum se nada da će to privući turiste veće platežne moći. Uvjeren je da će Split postati ne samo turistički, već i poslovni centar.

Keruma u ugodnoj ćakuli svakako nije omeo detalj da je dotični Zepter zapravo srpski poduzetnik imena Milan Janković. Bogatstvo je zaradio na prodaji famoznog Zepter posuđa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.