Vozača Cammea u Splitu pretukli zbog 9 kuna

Foto: Index

U SPLITU je jučer pretučen vozač Cammeo taksija. Kako doznajemo, prebila ga je skupina mladića zbog 9 kuna.

Udarili su ga šakom u glavu i nogom u grlo, a čovjek je trenutno smješten u KBC-u Split, spojen na kisik i s hematomom na glasnici.

Pretučeni vozač

Policija je u današnjem dnevnom priopćenju izvijestila o napadu na taksista.

"Jučer oko 15:30 sati zaprimljena je obavijest da je liječnička pomoć pružena 50-godišnjem muškarcu.

Prema početnim informacijama ozlijeđen je u sukobu dok je kao vozač taksi vozila na području Splita prevozio više nepoznatih osoba", objavila je splitska policija.

"Nedostajalo je 9 kuna"

Razgovarali smo sa suprugom pretučenog taksista. Zamolila nas je da njegov identitet ostane anoniman. Prenijela nam je što joj je ispričao suprug, koji se trenutno nalazi u bolnici.

"U auto su htjela ući šestorica. Radilo se o mladićima starima oko 16 ili 17 godina, po njegovoj procjeni. On im nije dopustio.

Primio ih je četvoricu. Ostala dvojica su se naljutila i udarala po automobilu. 

On se odvezao. U autu su bili bezobrazni i agresivni. Na kraju ih je doveo do žnjanskih blizanaca. To je bilo oko 15 sati. Padala je kiša", kaže nam supruga taksista. 

"Nisu imali dovoljno novca, nedostajalo je 9 kuna.

Upitao ih je hoće li platiti. Oni su odvratili kako neće.

'Što ćeš ti nama, stari, naplaćivati?', upitali su ga. 

Noga u grlo

On je izašao iz auta i tražio da plate. Ovo nije prvi put da ga vozaju i da mu netko na kraju kaže kako neće platiti i da on onda mora to sam platiti iz svog džepa. 

Tu je nastalo natezanje. Dok je držao jednog za jaknu, doletjela mu je šaka u glavu od drugog. Odmah zatim, treći ga je udario nogom u grkljan", priča nam supruga.

"Pao je na pod od udarca. Poslala sam mu poruku, kako mu se i inače javim oko tog vremena, on mi je odgovorio kako ne može pričati jer je dobio nogom u vrat. Srećom, bio je dovoljno priseban da sjedne u auto i da se doveze do kuće. Izletjela sam u ogrtaču. Odmah smo otišli na Hitnu.

Ima veliki hematom na grlu. Jutros je dobio kisik. Ako se hematom još poveća, može doći do gušenja. Uveli su mu terapiju za smanjivanje", kaže supruga. 

Hematom na glasnici

"Ne može govoriti, hematom mu je na glasnici. Komuniciramo porukama. Ima masku za kisik. Liječnik mu je savjetovao da se ni ne trudi govoriti. Rekao nam je da ovo spada u teške fizičke ozljede.

Jutros je CT pokazao kako nije slomljeno, ali ima taj veliki hematom na desnoj glasnici", ispričala je supruga pretučenog vozača za Index.

Iz splitske policije su javili kako je u tijeku kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja i pronalaska počinitelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.