Vozač imotskog gradonačelnika nasrnuo zbog sina na ravnatelja škole i razrednika

VLADE PETRUŠIĆ, vozač imotskog gradonačelnika Ante Đuzela, nasrnuo je jučer na Krešimira Bajića, ravnatelja Osnovne škole u Prološcu, te Markicu Perkovića, razrednika njegovog sina. Petrušića je uzrujala odluka nastavničkog vijeća - njegovom sinu osmašu dali su lošu ocjenu iz vladanja!

Dvojcu je navodno prvo prijetio ubojstvom, a ravnatelja Bajića i udario - nogom u nogu. Krenuo je i prema razredniku Perkoviću, no zaustavili su ga mještani.

Preventivno mu oduzeli pištolj

Petrušiću su oduzeli pištolj pronađen tijekom pretrage kuće, i to iz preventivnih razloga. Ima, inače, dozvolu za oružje.

Službeni vozač imotskog gradonačelnika skupio je dosad 20 kaznenih prijava, uglavnom za prijevare i krivotvorenje isprave.

Jedna od posljednjih prijava vezana je za krivotvorene putne naloge i lažne račune za noćenje u Zagrebu. Za ta su djela prijavili i Petrušićevog šefa, gradonačelnika Đuzela.

"Gdje sad loš iz vladanja pred upis u srednju školu"

Petrušić tvrdi da je Bajića i Perkovića samo opsovao, ne i udario. Tvrdi da je cijela priča izmišljena da ga se diskreditira.

"Svete se meni preko mog sina, jer sam na lokalnim izborima bio angažiran u kampanji nezavisnog kandidata Joška Kraljevića Riste. Moj mali je inače vrlo dobar učenik, a sad su mu, kao i još trojici učenika, dali lošu ocjenu iz vladanja. Nije to ugodno pred upis u srednju školu. Jednostavno samo zbog toga što se ja i ostali roditelji s njima politički ne slažemo. To je prestrašno" kaže Petrušić.

Tvrdi da mnogima smeta i što je utemeljitelj HDZ-a u tom kraju. No, iz stranke je nedavno isključen. Žalio se, te očekuje pozitivnu odluku.

Dragan Miljuš
Foto: Arhiva

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.