Vođa prosvjeda protiv trafostanice Dobri postao Kerumov savjetnik za urbanizam!

NAKON višednevne medijske blokade, oglasio se ponovno i Ured splitskog gradonačelnika Željka Keruma, i to oko novopostavljenih savjetnika, koji mijenjaju bivše članove bivšeg gradskog poglavarstva.

Novi šef za urbanizam posao dobio zbog profesionalnih referenci

Stara Pašalićeva uzdanica i bivša HDZ-ova ministrica Nansi Ivanišević naslijedila je resor prosvjete i kulture od Tamare Visković, "komunalu" je od Ronalda Reje preuzeo Tomislav Gruica, stari Kerumov drug iz tučnjave u zagrebačkom Ramazzottiju i vlasnik kafića u gradonačelnikovom Poslovnom centru Joker, koji je na njegovoj listi ušao u Županijsku skupštinu.

Novo ime u Banovini je i Zdenko Dvornik, kojeg je javnost upoznala kao vođu prosvjeda protiv trafo stanice Dobri. Dvornik je od Branka Poljanića u ruke dobio zahtjevan sektor urbanizma, graditeljstva i zaštite okoliša. Radio je u nekoliko građevinski tvrtki poput Pomgrada i Konstruktora, te prošao sve faze od projektiranja do izvođenja radova. 

Još, kaže Dvornik, ništa nije službeno. Sutra će biti, pa dotada ne bi ništa komentirao. Pretpostavlja da je Kerum za njega čuo, pa mu se javio. Dakle, u pitanju su isključivo profesionalne reference.

Poljanić se ne vraća Rošinu, ide u privatni biznis

Poljanić kaže da još ne zna gdje će i što će. Sigurno je, tvrdi, da neće ostati u gradskoj upravi, a neće ni natrag u Studio R Jerka Rošina, odakle je prije četiri došao u Poglavarstvo.

"Možda neka privatna firma, vidjet ćemo još", kaže Poljanić. Nije želio ni o nasljedniku, a ni svom radu u proteklom mandatu. 

Plaća mu, kao i ostalima, ide do konca godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.