Vodeće hrvatske novine danas su izašle bez čovjeka s križem na naslovnici

Foto: Index

PODVIG Saše Pavlića, Riječanina koji je pješačio 200 kilometara za bolesnu djecu, zaokupio je pažnju hrvatske javnosti, ali ne i najtiražnijih novina.

Podsjetimo, jučer je Saša Pavlić završio svoje epsko putovanje od Rijeke do Zagreba. Nosio je križ težak 20-ak kilograma kako bi upozorio na činjenicu da će hrvatska vlada potrošiti tri milijarde kuna na polovne borbene avione stare 30 godina, a u isto vrijeme nema novca za lijekove za teško bolesnu djecu.

Vijest dana koje nema na naslovnici najtiražnijih novina


Štogod da tko mislio, Pavlićev dolazak u Zagreb i sastanak s premijerom Plenkovićem, a sve u cilju omogućavanja lijekova bolesnoj djeci, jučer je bila jedna od vijesti dana. Bila je to jedna od udarnih vijesti u svim informativnim emisijama vodećih nacionalnih televizija.

Zato je vrlo zanimljivo da vijest o Saši Pavliću, čovjeku s križem, jutros nije osvanula na naslovnici najtiražnijih hrvatskih novina: 24sata, Jutarnjeg lista i Večernjeg lista.

Sve tri novine donose izvještaje o Pavlićevom podvigu na unutrašnjim stranicama, ali na naslovnicama najtiražnijih novina nema ni spomena Saše Pavlića.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.