Vinkovački silovatelj maloljetnih sestara svoje supruge još mjesec dana u pritvoru

VINKOVČANIN star 32 godine, kojega je za nasilničko ponašanje u subotu prijavila supruga, po današnjoj odluci Županijskog suda u Vukovaru u pritvoru će provesti još najmanje 30 dana.

Njega je u subotu za nasilničko ponašanje prijavila 28-godišnja supruga, a policajci su otkrili kako je muškarac seksualno zlostavljao djecu. Zaradio je niz kaznenih prijava zbog spolnog odnosa i bludničenja nad tri maloljetnice te zlostavljanja i zapuštanja 11-godišnjeg sina.

> Prijavila supruga zlostavljača, policija otkrila da je silovao troje djece

Danas se pred istražnim sucem 32-godišnjak branio šutnjom, a uz njega je u sudnici bio odvjetnik. Policija je prvotno, u subotu, objavila kako je riječ o 35-godišnjaku, no jučer se ispravila te objavila kako je zlostavljač tri godine stariji. Tri maloljetnice koje je zlostavljao su sestre njegove 28-godišnje supruge, a dvije su još uvijek maloljetne.

Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru protiv njega je podnijelo istražni zahtjev zbog postojanja osnovane sumnje da je od početka siječnja do kraja travnja 2006. godine spolno općio sa tri djeteta. Sumnjiči ga se i da je krajem ožujka 2008. godine počinio kazneno djelo spolnog odnošaja zlouporabom položaja na štetu jedne djevojčice.

On je na štetu istih djevojčica počinio kazneno djelo bludih radnji tijekom 2006., te od siječnja do druge polovice travnja 2009. godine. Kazneno djelo zapuštanja i zlostavljanja te nasilničkog ponašanja u obitelji na štetu svog djeteta i supruge počinio je od početka siječnja 2006. godine do 2. listopada 2009. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.