VIDEO Otac u SAD-u nasilno odveden u pritvor jer je sinu probušio uho

Foto: TikTok

PROTIV oca iz Arkansasa u SAD-u podignuta je optužnica za kazneno djelo nakon što je u četvrtak uhićen jer je svom sinu probušio uho. Kaos s njegovim uhićenjem, koji je njegov sin snimio, započeo je tijekom provjere socijalne skrbi za koju je u toj zemlji zadužena policija.

Naime, oca je prijavio službenik srednje škole Springdale, koju pohađa sin, nakon što ga je čuo kako prijateljima govori da ga je pijani otac ulovio za vrat i gurnuo mu naušnicu u uho, objavila je policija u izvješću.

Viralni video

Jeremy Sherland (45) je priznao da je svom sinu probušio uho, ali policajcima koji su došli u provjeru nije dopustio da razgovaraju s dječakom i nije odgovarao na dodatna pitanja. Policija se kasnije vratila s pojačanjem i nalogom za uhićenje koji je izdao ured tužitelja okruga Washington, što je izazvalo kaotično uhićenje objavljeno na TikToku.

U videu koji je objavio Sherlandov sin četiri policajca su u kući Sherlanda pribili oca uza zid, stavili mu lisice te ga nasilno odvukli iz doma.

@iamnugget770 #freemyboy #fyp #copabuse #viral ♬ original sound - Zethen Sherland198

"Htio sam da mi probuši uši! Zašto to radite?" čuje se kako Sherlandov sin viče na policajce u videu koji je postao viralan. Sherlandova supruga je dojurila do policajaca i više puta ih pitala zašto su u kući te zahtijevala da joj kažu koji je razlog za uhićenje njezinog muža.

Tijekom kaosa policajac je objašnjavao da je otac uhićen zbog izvođenja "tjelesnog ukrašavanja bez dozvole", na što se Sherland pretjerano smijao. Dok su policajci vodili bijesnog oca ulicom, njegova žena i sin su ga slijedili vrišteći za njima.

Protuzakonito bušiti uši mlađima od 16 

U Arkansasu je protuzakonito da tattoo i piercing umjetnici "izvode body art na osobi mlađoj od šesnaest godina, bez obzira na pristanak roditelja", stajalo je u objašnjenju policije koje prenosi New York Post. Budući da Sherland nije bio licencirani umjetnik, za njega je također bilo protuzakonito "izvoditi body art u bilo kojem nelicenciranom objektu."

Otac je također optužen za ugrožavanje dobrobiti maloljetnika, opiranje uhićenju i ometanje vladinih operacija. Sherland je pušten uz jamčevinu od 1500 dolara u subotu, nakon što je dvije noći proveo u zatvoru okruga Washington. "Policajci su Jeremyju rekli da je uhićen i objasnili vjerojatni uzrok uhićenja. Jeremy je odbio poslušati. Policajci su ga potom priveli", stoji u policijskom priopćenju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.