Video: Namrgođeni i zamotani Berlusconi pušten iz bolnice

TALIJANSKI premijer Silvio Berlusconi danas je napustio milansku bolnicu San Raffaele u kojoj je proveo četiri dana nakon što ga replikom milanske katedrale u glavu pogodio 42-godišnji Massimo Tartaglia.

Nakon što je izašao iz bolnice, talijanski je premijer ušao u automobil iz kojega je kasnije samo kratko mahnuo novinarima. Novinari koji su bili ispred bolnice Berlusconijeva su opisali kao namrgođenog, a na slikama i snimkama vidljivi su i zavoji na licu talijanskog premijera. Jedan veliki zavoj stavljen je na lijevu stranu Berlusconijeva lica te pokriva i njegov slomljen nos, dok je drugim zavojem osigurana ozljeda na gornjoj usnici.

Talijanski premijer otišao u vilu nedaleko Milana

Navodno je Berlusconi iz bolnice otišao u svoju vilu u Arcoreu nedaleko Milana. Njegov napadač  ostaje u milanskom zatvoru. Liječnici su Berlusconija iz bolnice htjeli pustiti još jučer, no zbog bolova i problema sa hranjenjem on je u vilu otišao danas.

Talijanskom premijeru su liječnici predložili da smanji ili odgodi svoje obaveze preko blagdana. Sjednica Vlade u Rimu prošla je bez njega, a odgodio je i svoj odlazak na konferenciju o klimatskim promjenama koja se ovih dana održava u Kopenhagenu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.