VIDEO Krstičević letio s Krilima Oluje

Foto: HINA/MORH/J. Kopi

AKROBATSKA grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva "Krila Oluje" izvela je trenažni let iznad Zadra u kojem su im se pridružili potpredsjednik vlade i ministar obrane Damir Krstičević i zapovjednik Hrvatskog ratnog zrakoplovstva brigadni general Mato Mikić.

Ovaj poseban trenažni let događa se u potpori organizacije 1. hrvatskog međunarodnog zrakoplovnog vojnog mitinga CROIMAS 2020 i uoči njihovog 200. nastupa u Belgiji.

Nakon završenog leta ministar je izrazio poštovanje pilotima "Krila Oluje". 

"Letjeti s Krilima Oluje jedinstven je i neponovljiv doživljaj. Oni su naša pobjednička hrvatska zrakoplovna reprezentacija! Imamo zaista sjajne pilote, pokazali su mi da su u vrhu svjetskog akrobatskog letenja. Ponosni smo što će dogodine u Zadru „Krila Oluje“ moći biti domaćini najpoznatijim svjetskim akrobatskim grupama", poručio je Krstičević.

Vođa "Krila Oluje" satnik Darko Belančić zahvalio je ministru Krstičeviću na potpori te kazao kako će kruna njihovog djelovanja biti upravo održavanje CROIMAS-a 2020 u Zadru. 

"Bit će nam čast ugostiti najpoznatije svjetske akrobatske grupe i pilote s atraktivnim pojedinačnim programima u domu "Krila Oluje" u Zadru na naš 15. rođendan i 30. rođendan slobodne i neovisne Republike Hrvatske", istaknuo je satnik Belančić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.