VIDEO Glasnogovornik DIV-a komentirao smrt dvojice radnika u Kninu

DANAS oko 11:08 od Hitne medicinske pomoći Šibenik zaprimljena je dojava da su u tvornici samoborske tvrtke u Kninu teže ozlijeđena dvojica radnika kojima je tijekom pružanja medicinske pomoći u bolnici u Kninu konstatirana smrt u 11:50.

>> U tvornici u Kninu poginula dva mlada radnika. Svjedok opisao što se dogodilo

Prema do sada utvrđenom, radi se o 34-godišnjaku i 20-godišnjaku, zaposlenicima kninske tvornice vijaka koja je u sastavu grupacije DIV Tomislava Debeljaka.

"U cilju utvrđivanja svih okolnosti na mjestu događaja očevidom rukovodi zamjenik Županijske državne odvjetnice u Šibeniku", izvijestila je PU šibensko-kninska.

Poslijepodne su se javili i iz DIV-a.

"Želimo istaknuti da se tragedija dogodila unatoč činjenici da provodimo i poštujemo sve mjere zaštite i sigurnosti na radu te da posjedujemo sve potrebne certifikate i uvjerenja. Bez obzira na to, o okolnostima tragičnog događaja ni sada pa sve do okončanja istrage nećemo davati nikakve komentare", stoji, među ostalim, u priopćenju DIV-a.

No nešto kasnije pred novinare je izašao i glasnogovornik DIV-a Josip Jurišić.

"Informacije, nažalost, još uvijek nemamo. Po okončanju istrage ćemo vas izvijestiti. Šokirani smo, čujem se s kolegama. Ovim putem izražavamo sućut, ova vijest nas je potresla", rekao je glasnogovornik.

"Mi imamo sve mjere zaštite na radu. Ovo je prvi ovakav slučaj", rekao je glasnogovornik.

"Gospodin Debeljak je upravo kod obitelji", rekao je glasnogovornik kratko.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.