ZA BOŽIĆ ŽELIM

Vi ste im pružili ljepši Božić. I ova djeca i mi želimo vam reći - HVALA

Foto: Privatni album

INDEX.HR od 2011. godine sluša i zapisuje želje štićenika domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a Indexovi posjetitelji velikog srca ih ispunjavaju. Od prošle godine zapisujemo želje štićenika koji dane provode u domovima za starije.

Upravo zahvaljujući vama, našim čitateljima, ta djeca i starije osobe osjetili su da u ovom svijetu nisu sami i da na svijetu postoji netko tko misli i na njih.

Želje ispunjene za samo par sati

Ove godine na popisu smo imali 60 domova za djecu i sedam domova za starije. Ukupno je bilo točno 1578 želja djece te 650 želja starijih osoba iz domova diljem zemlje! Sve želje su bile ispunjene u samo 270 minuta.

Iz brojnih domova proteklih dana stigle su nam čestitke i slike sretne djece, pogledajte!

"Pokloni još pristižu (poštom, Tiskom, osobno...) i djeca ih nestrpljivo iščekuju. Vjerujemo da će svi stići do Božića s obzirom na veliko srce ljudi koji sudjeluju u akciji. Veliko hvala Vama i index.hr-u na ovoj plemenitoj akciji. U ime djece, svoje osobno i svih zaposlenika želim Vam sretne i ugodne blagdane!"

"Hvala Index.hr, kao i svim divnim ljudima koji su sudjelovali u darivanju djece. Sretni blagdani svima!🌲🎶❤🎶❄"

"U ime svih naših korisnika puno hvala što ste nas i ove godine uključili u božićnu čaroliju!

Srdačan pozdrav i svako dobro!"

"Još jednom od srca zahvaljujemo i želimo Vam sretne i blagoslovljene blagdane!

"Hvala Indexu na svemu!"

I za kraj želimo vam poručiti da uključenjem u ovu akciju možda niste promijenili svijet, ali ste tom djetetu koje je dobilo vaš poklon promijenili njegov svijet.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.