Velika anketa: Za koga ćete glasati na predsjedničkim izborima 22. prosinca?

Foto: Robert Anić/PIXSELL

PRVI krug predsjedničkih izbora održat će se 22. prosinca, što znači da je kandidatima ostalo manje od 40 dana da uvjere birače da zaslužuju njihov glas.

Prije nego što uopće budu priznati kao službeni kandidati, moraju prikupiti obaveznih 10 tisuća potpisa, što onima s jakom stranačkom mašinerijom neće biti problem, ali bi moglo zaustaviti one koji se kandidiraju iz čistog ekshibicionizma ili ničim potkrijepljenog uvjerenja da su stvoreni za predsjednika ili predsjednicu Republike.

Pred vama je lista onih koji su najavili da se žele kandidirati i na Indexu im već danas možete dati glas pa tako neke pogurati u nastojanju da se dokopaju Pantovčaka, a druge privesti realnosti.

 

 

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.