Požar u Solinu: Lani im zapalili kuću, a sada i Mercedes, što policija radi?!

TRI AUTOMOBILA izgorjela su jutros u ulici Gašpini u Solinu. Požar je primijećen oko 4,30 sati. Vatrogasci su bili nemoćni. Plamen je u potpunosti progutao Mercedes u vlasništvu 59-godišnjakinje te Ford Escort u vlasništvu 32-godišnjaka. Nešto je bolje prošao vlasnik neregistriranog BMW-a kojem je nagorjela lijeva strana.

Vlasnici zapaljenog Mercedesa sina uhvatili sa 375 grama kokaina

Inače, vlasnica Mercedesa majka je Milivoja Kljakovića Gašpića, koji se trenutno nalazi u zatvoru. U Zagrebu su ga prije tri godine uhvatili sa 375 grama kokaina zapakiranog u sedam vrećica, a prijavljen je i za opće opasnu radnju, odnosno, ranjavanje Dina B. kojem su izvadili bubreg. 

Kljaković Gašpićima požar je podmetnut u kući i prije godinu dana, dok su bili na svadbi sina Lea. Policija ništa nije riješila, požalila nam se Milica Kljaković Gašpić.

Na mjestu događaja obavlja se očevid. Zasad nisu poznati detalji. Kako stoje stvari sa policijom u Splitu i okolici, detalja ni neće biti. Naime, inspektori PU splitsko-dalmatinske nisu riješili nijednu paljevinu zadnjih pet godina, a katastrofalne rezultate polučili su i na ostalim poljima svog rada.

Tolušić najgori šef splitske policije ikad?

Ne zna se tako tko je dvaput u zrak dizao automobile Nene Nevolje, ne zna se tko je zapalio BMW bivšeg Kerumovog tjelohranitelja boksača Ante Bilića, ne zna se ni tko se namjerio na terenac Volvo splitskog odvjetnika Vinka Ljubičića, koji je zadnji planuo...

Policija je nemoćna i po pitanju rješavanja ubojstva Ive Stipetića na Klisu, ne zna se ni sudbina nestalog Petra Gilića, nije poznato ni tko je pokušao ubiti Lea Paurevića...

Normalno da kriminalci u jednoj takvoj klimi dobivaju novi poticaj. Ivica Tolušić istaknuo je svojim neradom najozbiljniju kandidaturu za najgoreg šefa splitske policije ikad... Opija se s Kerumom, a nije u stanju riješiti ni jedan iole ozbiljniji slučaj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.