Umro brat Zorana Milanovića

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

ZBOG smrti brata Krešimira predsjednički kandidat Zoran Milanović do daljnjega neće sudjelovati u predsjedničkoj kampanji te će se posvetiti obitelji, doznaje se u Milanovićevu stožeru. 

Prije nešto manje od mjesec dana Milanoviću je umro otac zbog čega se na tjedan dana bio povukao iz političkog života.

Krešimir Milanović imao je 46 godina, a prije otprilike dvije i pol godine otkrio je da boluje od teške bolesti.

O bratu Zorana Milanovića ne zna se puno.

Nakon što se rastao od supruge Ivane, dvije je godine bio s TV voditeljicom Anom Strizić. Prekinuli su negdje početkom 2018. godine, a zajedno su bili od kraja 2015. godine.

Milanović je bio vlasnik tvrtke Modestus koja je u proljeće 2018. godine otišla u stečaj koji je pokrenut na prijedlog Nove ljubljanske banke.

2010. godine Krešimir Milanović našao se u središtu medijske pozornosti kada je otkriveno da je vozio u alkoholiziranom stanju, a navodno je i bježao policajcima u Mercedesu A klase u vlasništvu njegove punice. Index je tada razgovarao s njim. Ispostavilo se da nije bježao .

"Imam kaznu za vožnju u alkoholiziranom stanju, tehnički neispravno vozilo i nedostatak osobne dokumentacije. Ništa više od toga. Kao što sam vam i rekao, sudac za prekršaje će donijeti odluku o kazni koju ću, naravno, ispoštovati. Želim ovo zaboraviti što prije. Nisam javna osoba, a moj brat ne upravlja mojim životom te nisam niti bih od njega tražio ikakvu zaštitu. Platit ću kaznu, kao što bi i on učinio, ali mi smeta kada se iznose neistine", rekao je tada Indexu Krešimir Milanović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.