Ukrajinci napali okupirani grad. Čuo se niz eksplozija, diže se velik oblak plamena

Foto: X

Večeras su čule eksplozije u Luhansku, nakon čega je u okupiranom gradu izbio niz požara. 

“Ukrajinski nacionalisti izveli su još jedan raketni napad na Lugansk kazetnim streljivom", napisao je na svom Telegram kanalu Leonid Pasečnik, šef okupiranog dijela Luhanske oblasti kojeg je imenovala Rusija. 

Na mjesto događaja izašli su pripadnici ruskog Ministarstva za izvanredne situacije, policajci i hitna pomoć. Podaci o šteti i žrtvama se utvrđuju. Operativne službe priopćile su za TASS kako prema preliminarnim informacijama ima ozlijeđenih. 

Ukrajinci napali ATACMS-ima

"Ukrajinske trupe napale su predgrađe Luhanska. Preliminarno, ima ozlijeđenih", navele su operativne službe. Dopisnik RIA Novosti s mjesta događaja javio je kako se u Luhansku čulo više eksplozija, ali da se detalji još uvijek razjašnjavaju. 

Dodao je da se napad dogodio oko 21:05 po moskovskom vremenu. Stanovnici koji žive u blizini mjesta udara objavili na društvenim mrežama kako je izbio požar. 

Šire se fotografije i snimke koje prikazuju veliki oblak plamena. Nepotvrđene informacije govore kako su Ukrajinci u napadu koristili moćne američke raketa ATACMS. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.