Uhićen šef gospićkog HDZ-a i voditelj Hrvatskih šuma

Foto: HDZ Gospić

Jutros je uhićen Mario Stilinović (50), voditelj Uprave šuma Podružnice Gospić i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a grada Gospića.

Na lokalnim izborima 2021. godine bio je kandidat te stranke za gradonačelnika, ali je uspješniji bio HSP-ov Karlo Starčević te je Stilinovićeva karijera zakrenula prema vijećničkim klupama Gradskog vijeća.

Kako javlja Jutarnji, uhićen je jutros u 8.45, i to po prijavi vlastite supruge zbog dva kaznena djela - prijetnje i nasilja u obitelji. Neslužbeno doznaju da su odnosi u obitelji Marija Stilinovića duže vrijeme narušeni te je on suprugu prijavio zbog nametljivog ponašanja. Ona je, doznajemo, prilikom davanja iskaza na tu njegovu prijavu usput podnijela prijavu za ova dva kaznena djela. 

Jedna od prijava sadrži prijetnju ubojstvom, zbog čega je Stilinović promptno uhićen te je sada i on završio na policijskom ispitivanju.

U Policijskoj upravi ličko-senjskoj kazali su da u ovom trenutku imaju više uhićenika te da o detaljima kaznenih djela za koje se terete, a ni o njihovim osobnim podacima, ne mogu govoriti zbog tajnosti postupka.

Oglasili se iz Hrvatskih šuma

Oglasili su se i iz Hrvatskih šuma.

"Prijava protiv voditelja UŠP Gospić Marija Stilinovića nije ni na koji način povezana s njegovim zaposlenjem niti radom u Hrvatskim šumama.

Poštivajući naše vrijednosti, osuđujemo svaki oblik nasilja. S obzirom na to da je postupak u tijeku, isti nismo u mogućnosti dalje komentirati", poručili su.

Pročitajte više