Uhićen još jedan mladić zbog napada na Braču

Screenshot: Google Maps

UHIĆEN je još jedan mladić zbog napada u Supetru. Radi se o, objavila je policija, 19-godišnjaku.

"Daljnjim  kriminalističkim  istraživanjem napada na osobe koji se dogodio 9. lipnja oko 4 sata u Supetru u koordinaciji s nadležnim Općinskim državnim odvjetništvu u Splitu danas je još jedna osoba uhićena i dovedena u službene prostorije policije.

Radi se o 19-godišnjem hrvatskom državljaninu za kojeg je utvrđena sumnja da je zajedno s već prijavljenim 22-godišnjakom i 19-godišnjakom počinio kazneno djelo Nasilničko ponašanje iz članka 323 a Kaznenog zakona, a u svezi s kaznenim djelom Zločin iz mržnje (članak 87. st 21. KZ-a).

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju predan je pritvorskom nadzorniku.

Policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje u cilju identifikacije još jedne osobe za koju se sumnja da je sudjelovala u navedenom događaju", objavila je policija.

Dvojica osumnjičenih za napad na sezonske radnike među kojima su bili i Srbi te na vatrogasca koji im je pokušao pomoći u Supetru su u istražnom zatvoru.

Podsjetimo, u noći sa subote na nedjelju u Supetru na Braču napadnuto je nekoliko sezonaca, a stradao je i lokalni vatrogasac koji je stao u njihovu obranu. Sezonci su napadnuti jer su neki od njih, iako su svi iz Hrvatske, srpske nacionalnosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.