Udarili na košarkašku legendu: Na Drveniku prije dva tjedna brutalno pretučen Goran Sobin

Foto: Youtube

KOŠARKAŠKA legenda, nekadašnji centar Jugoplastike i reprezentativac Hrvatske Goran Sobin brutalno je pretučen na Drveniku Velom. Napad se dogodio prije dva tjedna, policija je o događaju šturo izvijestila ne navodeći ni identitet napadnutog, ni napadača.

Trojica su nasrnula na Sobina nakon što su ga posprejali sprejem po očima. Srušili su ga na pod i počeli udarati. Kako su ga jako udarali najbolje svjedoči podatak da su Sobinu slomljena četiri rebra! Njegova supruga pozvala je policiju. Sobina su otpremili u bolnicu, dok je policija uhitila trojicu osumnjičenika. Dvojica su u četrdesetima, a trećem je tek 19 godina.

Policija nije izvijestila o motivima napada, no doznajemo da je Sobin napadnut zbog gostiju. Bivši košarkaš na Drveniku je podigao kuću sa apartmanima koje iznajmljuje, a nabavio je i nekoliko plovila za iznajmljivanje. To se očito nije svidjelo trojici napadača koji su shvatili Sobina kao konkurenciju.

Policija ih je privela na ispitivanje u Državno odvjetništvo uz kaznenu prijavu za nanošenje teške tjelesne ozljede. Sobin, pak, svakodnevno odlazi u bolnicu zbog oka. Još se ne zna kakve će posljedice ostati.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.