Ubojica dvije djevojke u Srbiji plakao na saslušanju

TOPLICI MARKOVIĆU, osumnjičenom za ubojstvo bivše djevojke i njezine prijateljice u Ćupriji, određen je 30-dnevni pritvor.

Strava u Srbiji: Ubio bivšu curu i njezinu prijateljicu pa se pridružio potrazi za njima

Strava u Srbiji: Ubojica dvije djevojke kopirao Kapisodu?

Istražni sudac Višeg suda u Jagodini Zoran Petrović u srijedu navečer je Markoviću odredio pritvor zbog sumnje da je počinio teško ubojstvo i zbog nedopuštenog posjedovanja oružja. Dodao je da ne može ništa reći o motivu dok se ne napravi neuropsihijatrijsko vještačenje osumnjičenog.

"Marković se kaje za počinjeno kazneno djelo i plakao je tijekom saslušavanja", rekao je Petrović.

B92 piše da je Markovićevo saslušanje trajalo duže od dva sata (od 15.45 do 18 sati), a prisustvovao mu je, po službenoj dužnosti, odvjetnik Jeremija Ivanović iz Jagodine.

Podsjećamo, Toplica je na Uskrs brutalno ubio bivšu djevojku, 26-godišnju Ivanu Stojković, i njezinu 19-godišnju prijateljicu Biljanu Obradović te se nakon toga, da bi pokušao sakriti svoj zločin, pridružio potrazi za njima. U policiji je prvo negirao zločin, da bi priznao ubojstvo nakon što nije prošao poligrafsko testiranje. Priznao je da je Ivanu ubio zbog neuzvraćene ljubavi, a Biljanu zato što je opstruirala njihovu vezu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.