U Zagrebu uhićen diler heroina

Ilustracija: Pixsell/Goran Stanzl

ZAHVALJUJUĆI informacijama da se bavi preprodajom heroina, prikupljenima na terenu, zagrebačka policija je uhitila 45-godišnjaka i sumnju potvrdila drogom pronađenom u njegovom stanu.

Zagrebački policajci su kroz rad na terenu prikupili informacije da se 45-godišnjak bavi preprodajom heroina, a dan nakon Nove godine uhitili su ga na zagrebačkom području, izvijestila je zagrebačka policija.

Predan pritvorskom nadzorniku

U pretrazi njegova stana koja je obavljena temeljem naloga Županijskog suda u Velikoj Gorici policajci su pronašli 820 grama kratoma, 10,2 grama heroina, 8,7 grama kokaina, 0,6 grama marihuane, 2100 kuna i vagu za precizno mjerenje težine.

Prema nekim tvrdnjama, biljka kratom može biti korisna kao lijek za ovisnike o drogama, ali je zabranjena jer je uvrštena na Popis droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku. Zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama kazneno je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu, dok će zbog posjedovanja 0,6 grama marihuane biti prijavljen prekršajnom sudu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.