U Solinu policija za volanom uhvatila drogiranu ženu (49). To nije bio jedini problem

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Splitska policija nastavlja hvatati pijane i drogirane vozače, recidiviste...

Solin: Vozaču motocikla izmjerena koncentracija od 2.25 g/kg

Sinoć, oko 23:35 sati u Solinu policijski službenici izdali su naredbu da se zaustavi vozaču motocikla koji se na istu oglušio. Policijski službenici uskoro su ga zaustavili. Utvrđeno je da motociklom upravlja 38-godišnjak pod utjecajem alkohola. Utvrđena mu je koncentracija od 2.25 g/kg.

Uhićen je i doveden u službene prostorije, gdje je zadržan do otrježnjenja, te će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog.

Trogir: Recidivist ponovno vozio bez vozačke suprotno izrečenoj zabrani

Jučer u 7 sati na Području Seget Vranjica zaustavljeno je vozilo kojim je upravljao 48-godišnjak, recidivist u činjenju prometnih prekršaja. Obavljenom kontrolom utvrđeno je da upravlja vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije na temelju rješenja općinskog prekršajnog suda i u vrijeme kad mu je vozačka dozvola poništena do 2025. godine na temelju rješenja PP-a Trogir zbog prikupljenih 12 negativnih prekršajnih bodova.

Privremeno mu je oduzeto vozilo i doveden je u službene prostorije, a nakon dovršenog istraživanja odveden je na općinski prekršajni sud.

Solin: Vozila pod utjecajem droge, suprotno izrečenoj zabrani upravljanja vozilom

Sinoć oko 23 sata u Solinu policijski službenici zaustavili su vozilo kojim je upravljala 49-godišnjakinja.
Utvrđeno je da je upravljala navedenim vozilom, iako mu je isteklo važenje prometne dozvole za više od 15 dana i iako joj je istekla polica obveznog autoosiguranja.

Utvrđeno je da je upravljala navedenim vozilom dok joj je na snazi bila zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije te je vozila pod utjecajem opojne droge, što utvrdio policijski službenik uporabom preliminarnog testa za prisutnost opojne droge u organizmu.

S obzirom na to da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, uhićena je, smještena u prostorije policije i danas će biti uz optužni prijedlog privedena na sud.

Solin: Maloljetnik vozio motocikl bez položenog vozačkog i bez kacige

Jučer oko 19 sati na području Solina zaustavljen je motocikl kojim je upravljao maloljetnik.

Utvrđeno je da motociklom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje vozilom bilo koje kategorije, nije nosio kacigu, a isteklo mu je važenje prometne dozvole i osiguranje.

Protiv maloljetnika bit će podnesen optužni prijedlog nadležnom općinskom prekršajnom sudu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.