U močvari kod Manchestera pronađeno raskomadano tijelo, uhićena dvojica muškaraca

Ilustracija: Google Street View

Dvojica muškaraca uhićena su pod sumnjom da su počinili ubojstvo nakon što je u rezervatu prirode u okolici Manchestera pronađen torzo zamotan u plastiku.

Dio raskomadanog tijela, koji se sastoji od donjeg dijela leđa, stražnjice i bedara, zamotanog u prozirnu plastiku pronašao je 4. travnja prolaznik u močvarama Kersal Dale u Salfordu.

Pronađen nekoliko dana nakon smrti

Muškarci iz Salforda uhićeni su danas pod sumnjom za ubojstvo, priopćila je policija. Pretpostavlja se da je žrtva bijelac stariji od 40 godina. Smatra se da je u trenutku pronalaska bio mrtav tek nekoliko dana, piše The Guardian.

42-godišnji muškarac uhićen je nakon što su policajci upali u autobus, kod je kasnije tijekom dana u kući uhićen i 68-godišnji muškarac.

Policija kaže da su uhićenja uslijedila nakon što su policajci pregledali stotine sati nadzornih snimaka, što im je pomoglo da uđu u trag osumnjičenima.

Dvadesetogodišnjak koji je prethodno uhićen pod sumnjom za ubojstvo kasnije je pušten uz jamčevinu.

Policija još uvijek ne zna identitet žrtve

"Današnja uhićenja nedvojbeno su značajan korak u našoj istrazi, a sada smo usredotočeni na ispitivanje muškaraca u pritvoru, što bi moglo biti ključno za pronalaženje odgovora", rekao je policijski istražitelj Lewis Hughes.

Kazao je da policajci nastavljaju raditi danonoćno, prateći sve utvrđene linije istrage, te da će daljnje pretrage biti provedene u narednim danima.

“Ova žrtva može biti otac, brat, sin ili rođak. On je muškarac stariji od 40 godina, svijetle kože, za kojeg se vjeruje da je Europljanin, a najvjerojatnije je imao plavu ili svjetlosmeđu kosu i plave oči", dodao je i zamolio sve koji mogu imati dodatne informacije da kontaktiraju policiju.

Pročitajte više