U Omišu tinejdžeri bengalkom pokušali zapaliti mladića

OMIŠKA policija privela je dvojicu 19-godišnjaka, Zdravka R. i Josipa Š., zbog općeopasne radnje i nasilništva nad dvojicom 16-godišnjaka i još jednim mladićem. Oni su trojicu mladića napali na Trgu svetog Mihovila ispred caffe bara Cesarica 24. siječnja.

Zdravko je nakon kratke svađe fizički nasrnuo na mladiće, koji su pomoć zatražili od 22-godišnjeg Dinu J. iz Kostanja. Kada im je priskočio u pomoć, Zdravko je Dini počeo psovati te mu je Josip na trbuh prislonio bengalku.

Josip za Dinom u Cesaricu ubacio bengalku

Dini su u napadu izgorjele jakna i majica te je zadobio lakše opekline po trbuhu. Svoj spas je pokušao potražiti u Cesarici, gdje je za njim bengalku ubacio Josip. U nastavku sukoba je Dino Josipa udario šakom, dok je njega Josip opalio stolicom. Nakon razlaza u Cesarici, ekipa se ponovno zajedno našla na Trgu Stjepana Radića, gdje je Josip napao Dinu.

Stvar je pokušao smiriti Dinin prijatelj, 19-godišnji Ivan J., koji je u toj svojoj akciji zaradio udarac palicom po nadlaktici. Zdravko R. je prijavljen zbog remećenja javnog reda i mira te po Zakonu o oružju, dok je Josip prijavljen za nasilničko ponašanje i općeopasne radnje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.