KORONAVIRUS U HRVATSKOJ

U Krapinsko-zagorskoj 104 nova slučaja, umrle 4 osobe

Ilustracija: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

NA PODRUČJU Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 104 nove osobe pozitivne na koronavirus.

U istom su razdoblju preminule 4 osobe.

Oporavilo se dodatnih 47 osoba te je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko-zagorske županije 1043. U samoizolaciji se nalaze 1453 osobe. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se 66 pacijenta pozitivnih na SARS CoV-2, od kojih je 13 na respiratoru. Na COVID-odjelu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice nalazi se 28 pacijenata pozitivnih na SARS CoV-2.

Pozitivno 36 učenika

U zdravstvenim ustanovama Krapinsko-zagorske županije je pozitivno 50 djelatnika te ih je dodatnih 50 u samoizolaciji. Na koronavirus je pozitivno 46 djelatnika i 128 korisnika iz 13 domova za starije i nemoćne i drugih pružatelja socijalnih usluga smještaja, od 28 ukupno koji djeluju na području Krapinsko-zagorske županije.

U osnovnim i srednjim školama na području Krapinsko-zagorske županije na koronavirus je pozitivno 36 učenika i 14 djelatnika, dok je u samoizolaciji 721 učenik i 17 djelatnika.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz koronavirus instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: koronavirus

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.