U Hrvatskoj se u petak počinje prodavati iPad 2



APPLEOV iPad 2 od petka u 19 sati će se početi prodavati i u Hrvatskoj. Prvi su iPad hrvatski obožavatelji gadgeta iz radionice Stevea Jobsa morali čekati više od godinu dana, ali taj je rok ovoga puta drastično smanjen.

Druga inačica iPada u Americi se počela prodavati 11. ožujka ove godine, što znači da u Hrvatsku dolazi sa samo dva mjeseca zakašnjenja. Prvih službenih podataka o prodaji iPada u svijetu za sada još nema, ali dovoljno govori informacija kako su se u Americi sve zalihe koje su trgovine dobile rasprodale isti dan.

Za sada još nema informacija koliko će iPad 2 koštati u Hrvatskoj, ali pretpostavlja se da će cijene biti iste (ili gotovo iste) onima za koje se prodavao prvi iPad kada je prije par mjeseci stigao u Hrvatsku.

Između prvog i drugog iPada nema drastičnih razlika. Najveća promjena je uvođenje dvije kamere (s prednje i stražnje strane) koje korisnicima omogućuju Facetime komunikaciju. Također je uveden i HDMI ulaz, koji olakšava spajanje iPada 2 na televiziju. Procesorski je iPad 2 dosta jači od izvorne inačice, a ujedno je i lakši i tanji. Baterija i dalje traje 10 sati aktivnog korištenja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.