U auto pjevača iz Splita se zabio Passat, ne zna se tko je vozio

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL, Facebook

U SUDARU na cesti Dugopolje - Koprivno rano jutros poginuo je 29-godišnji Igor Nešić, pjevač splitske grupe Smile. Tijelo su iz potpuno smrskane Suzuki Vitare izvukli vatrogasci. Kako su pokazali rezultati očevida, u Nešićev terenac zabio se VW Passat koji je naišao iz suprotnog smjera. Vozač je prešao na suprotnu stranu ceste, prešavši pritom i preko srednjeg prometnog traka kojim vozila skreću s ceste. 

U Passatu su bili 32-godišnjak i 35-godišnjak. Za sada nije pouzdano utvrđeno tko je od njih vozio, no to ne bi trebao biti neki veći problem, piše Dalmatinski portal.

Tragovi krvi na zračnim jastucima

Nakon silovitog udara u Vitaru, u Passatu su se napuhali prednji i bočni zračni jastuci, a na njima su ostali tragovi krvi. Jednom muškarcu iz Passata policajci su utvrdili koncentraciju alkohola od 0,9 promila, drugi je bio bez svijesti pa ga nisu mogli testirati. Obojica su prebačena u splitsku bolnicu, jedan ima po život opasne ozljede. Tužilaštvo je dalo nalog da se napravi toksikološka analiza. 

Sudar se dogodio oko ponoć i 40 na cesti između Koprivna i Dugopolja. Nešić je vozio prema Koprivnu kada se u njega velikom brzinom zabio Passat. O kojoj se brzini radi, utvrdit će prometni vještak koji je također bio na očevidu. Ograničenje brzine za smjer iz kojeg je naišao Passat je 50 kilometara na sat. Po svemu sudeći, ta brzina je značajno premašena.

Kolege se opraštaju od glazbenika

Brojni splitski glazbenici, Igorovi kolege,  pišu poruke na društvenim mrežama.

"Sinoć nas je tragično napustio naš dragi i dobri kolega, pjevač benda Smile Igor Nešić. Instruktor jahanja i istinski zaljubljenik u konje. Dragi naš kolega sad pjevaj i galopiraj beskrajnim nebeskim stazama i počivao u miru božjem. Obitelji iskrena sućut. Dragi kolege glazbenici i svi mi koji smo stalno po noći na putu pazite kako vozite, polako i oprezno", stoji na profilu glazbenika Vine & Ivo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.