Tuga u Sisku: "20-ak minuta prije nesreće bili su kod mene na roštilju"

Foto: Nikola Čutuk/Pixsell

JUČER oko 18.50 u Lađarskoj ulici u Sisku dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dok su četiri osobe teže ozlijeđene, priopćila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Nesreću je skrivila 30-godišnjakinja, koja je upravljala automobilom sisačkih registracija. Ona je nakon pretjecanja, uslijed neprilagođene brzine, sišla s kolnika i najprije udarila u prometni znak, potom se vratila na kolnik, prešla u suprotnu prometnu traku i udarila u sisački Stari most, izvijestila je policija.

 

Dvoje putnika ima ozljede opasne po život

Vozačica je na mjestu događaja smrtno stradala, a njeno tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu, gdje će se obaviti obdukcija. Putnici iz vozila prevezeni su u sisačku opću bolnicu, gdje im je pružena liječnička pomoć.

41-godišnjaku i 19-godišnjaku okvalificirane su teže tjelesne ozljede, a 39-godišnjaku i 20-godišnjakinji teške tjelesne ozljede opasne za život. 20-godišnjakinja je najteže, kako je objavljeno u Dnevniku HRT-a, ima smrskanu zdjelicu i kosti lica.

"Svi su trenutno stabilni, pratimo njihovo stanje", rekao je sisački liječnik.

"Bili su kod mene na roštilju, nije pila"

Poznanika preminule vozačice nesreća je šokirala. "Bili su prethodno kod mene na roštilju, družili smo se kao prijatelji s posla. Normalno su otišli kući, oko 19.15, a nakon 20 minuta sam na internetu pročitao da su nastradali. Shvatio sam da su tu oni po crnom autu. Koliko sam vidio, na druženju je vozačica bila u dobrom stanju. Nije ni popila", ispričao je Petar Jozić iz Siska za RTL Danas.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.