Tučnjava turista u Istri: Uhićen Poljak zbog kojeg je Rumunj završio u komi

U ISTARSKOM mjestu Galižana uhićen je 56-godišnji Poljak osumnjičen da je u noći sa srijede na četvrtak teško ozlijedio 50-godišnjeg Rumunja i nanio mu po život teške ozljede. Poljak J.K.N. zadržan je u pritvoru, a druga dvojica Poljaka i jedan Nijemac pušteni su na slobodu nakon saslušanja. Poljaka se tereti da je Rumunja udario šakom u bradu nakon čega je ovaj pao i snažno udario glavom o tlo, piše Glas Istre.

Incident se dogodio u četvrtak oko jedan sat u stanu kuće u Fažanskoj ulici u kojem su stranci boravili i ispijali alkohol. Nedugo nakon toga, izbila je tučnjava u kojoj je Rumunj teško ozlijeđen, a ostali sudionici su se razbježali u dva automobila. Vlasnica kuće je, uznemirena komešanjem u stanu i bukom, pozvala hitnu pomoć koja je Rumunja s teškom ozljedom glave prevezla u pulsku bolnicu gdje je bio u stanju kome.

Na poprištu okršaja zatečen je 56-godišnji J. K. N. a za odbjeglim svjedocima u potragu se dala policija. Jedna patrola u 3.30 sati je na Velom Vrhu u Puli zaustavila Ford Escort poljskih registarskih tablica u kojem se nalazio jedan od dvojice Poljaka koji su svjedočili događaju. Otprilike u isto vrijeme druga je policijska patrola nedaleko od Plomina zaustavila VW Polo njemačkih tablica u kojem su bili Nijemac i Poljak koji su također bili svjedoci incidenta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.