Trojica maloljetnika provaljivala u vikendice na području Varaždina

POLICIJSKA uprava varaždinska objavila je danas da će protiv trojice maloljetnika u dobi od 15 i 16 godina općinskom državnom odvjetniku podnijeti kaznenu prijavu zbog provale i teške krađe.

Trojka je u razdoblju od 10. do 31. listopada ove godine provalila u dvije vikendice na području Lovrečan Brega u vlasništvu slovenske državljanke i hrvatskog državljanina, u kojima su ispreturali stvari ali nisu ništa ukrali.

Jedan od 15-godišnjih provalnika iz ove priče sudjelovao je, zajedno sa još jednim 15-godišnjakom i 18-godišnjakom, u još jednoj seriji provala, ovaj puta u obiteljske kuće u Cestici, Gornjem Vratnu i Babincu.


Trojka je u sitnim noćnim satima krajem srpnja i početkom kolovoza obilazila kuće u spomenutim selima, kradući u vrijeme dok su ukućani spavali. Policija ih tereti da su sveukupno ukrali više komada ribičkih štapova sa pripadajućim rolama, više komada raznog alata te četiri bicikla, ukupno vrijednih oko 30.000 kuna. I oni će biti prijavljeni općinskom državnom odvjetniku za kaznena djela teške krađe.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.