Maloljetnici u Koprivnici prijavljeni zbog teške krađe. Dvojica u pritvoru

Ilustracija: Sanjin Strukic /PIXSELL

KOPRIVNIČKI policajci dovršili su kriminalističko istraživanje trojice maloljetnika s područja Koprivnice. Sumnja se da su tinejdžeri jučer u ranim jutarnjim satima u Ulici Đure Estera u Koprivnici, na prostoru gradske tržnice, provalili u drveni objekt iz kojeg nisu ništa otuđili.

Također, sumnjiči ih se da su ušli u kiosk za prodaju pekarskih proizvoda iz kojeg su otuđili registarsku kasu s novčanim pologom od više desetaka eura. Kasu su kasnije bacili, a novac zadržali, priopćila je PU koprivničko-križevačka.

Prijavljeni zbog teške krađe

Isto tako, sumnja se da su maloljetnici tijekom noći 12. siječnja u Koprivnici u Kolodvorskoj ulici, u prostoru željezničkog kolodvora, provalili u samoposlužni aparat za tople napitke i otuđili metalnu kasu s novcem u vrijednosti više desetaka eura.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe prema osumnjičenicima će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok će dvojica maloljetnika biti u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku, priopćeno je iz policije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.