Transparenti protiv HDZ-a u Vukovaru i Dubrovniku: Želimo da HDZ nestane

VELIKI transparenti "HDZ-nikad više" zavijorili su se u Dubrovniku i Vukovaru. Postavili su ih aktivisti iz Društvene mreže građana, koji su za kraj turneje ciljano izabrali ova dva grada.

"Riječ je o gradovima, posebno Vukovaru, koje je HDZ uvijek zlorabio da bi krvavim spinovima zadržavao u svojim rukama. A sve samo kako bi pokrivali pljačku koja traje već 20 godina. Svi građani su pretvoreni ili u sudionike, ili u žrtve, ili i u jedno i drugo", poručili su iz DMG-a.

Podsjetili su na sve gradove mjesta iz kojih su HDZ-u zadnjih tjedana poručili da ode: iz Rijeke, Pule, Brijuna, Zadra, Splita, Trogira, Dubrovnika, Zagreba, Varaždina, Velikog Trgovišća, Čakovca, Koprivnice, Virovitice, Daruvara, Osijeka, Vinkovaca i Vukovara.

"Pri tome su nas svi sugrađani isključivo podržavali, neki su čak i spontano pomagali u akcijama", tvrde u Društvenoj mreži građana.



Da ne podnose stranku na vlasti, pokazuje još jedna njihova poruka iz Dubrovnika i Vukovara.

"HDZ se zavukao u svaku poru društva, podčinio ili se povezao sa svakom društvenom institucijom te nas doveo na rub gladi. Mi ne želimo da HDZ samo izgubi vlast. Mi želimo da nestane, želimo da ta organizacija za zločinačke pothvate bude istjerana iz svake pore našeg društva. Namjeravamo ustrajati u pokušajima da ostvarimo naše želje", rekli su aktivisti na završetku akcije protiv HDZ-a.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.