Topolanek priznao da je on goli muškarac kraj Berlusconijevog bazena

JOŠ I prije nego su se pojavile fotografije s Berlusconijevih orgija u njegovoj vili na Sardiniji talijanski je tisak pisao kako je njihovom premijeru u druženju s obnaženim ljepoticama (među kojima je bila barem jedna maloljetnica) društvo pravio tadašnji češki premijer Mirek Topolanek. Danas je španjolski El Pais napokon došao do spornih fotografija, iako je Berlusconi ranije sudskim putem ishodio zabranu njihovog objavljivanja, a Topolanek je priznao da je na slikama i on, iako je potpuno nagom muškarcu, kao i svim ostalim učesnicima zabave, zamagljeno lice.

El Pais je objavio pet od 700 fotografija koje je teleobjektivom snimio paparazzo sa Sardinije Antonello Zappada, protiv kojeg je zbog toga podignuta optužnica zbog narušavanja privatnosti. Topolanek nije oklijevao; odmah je priznao da se uz Berlusconijev bazen družio s atraktivnim djevojkama u toplessu, ali odmah zatim obrušio se na europsku političku ljevicu koja mu, kako kaže, podmeće uoči izbora za Europski parlament.

"Nisam ni sanjao da su europski izbori toliko važni da socijalisti ne prezaju od tako smiješnih napada i manipulacija. To da je fotografije objavio ljevičarski španjolski dnevnik na dan izbora potiče špekulacije kako je to djelo ljevičarske kampanje", poslužio se Topolanek retorikom kakva je svojstvena i nekim hrvatskim političarima, da bi zatim dodao kako se možda radi i o nekoj vrsti fotomontaže. O kakvoj fotomontaži bi se moglo raditi, Topolanek nije objasnio, te je ostalo malo nejasno što zapravo želi reći kad je već priznao da ga je paparazzo uhvatio u neugodnoj situaciji.

P.V.
Foto: El Pais

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.