Tko preživi, pričat će: Kod šamana Hodaka opet cjelonoćno "centriranje zemlje"

"PLES za dobrobit Hrvatske i svih njenih žitelja", radni je naslov druženja kojeg šaman Luka Hodak organizira sutra navečer u svom vigvamu u Saborskom. Druženje u Saborskom, indijanski ples, rituali u sauni kao i meditacija oko vatre i unutar vigvama trajat će cijelu noć, a krajnji je cilj, kako objašnjava šaman Hodak "centriranja energetskog potencijala Zemlje" koji bi trebao Hrvatskoj pomoći da izađe iz krize i prosvijetli političare.

Pozvao Milanovića i Kosor

Šaman Hodak na ples je pozvao sve građane Hrvatske pa tako i političare među kojima posebno ističe Jadranku Kosor i Zorana Milanovića kao predstavnike aktualne vladajuće garniture i one koja dolazi u budućnosti.

"Poželjno je da se plesači tri dana prije i poslije rituala uzdržavaju od uzimanja bilo kakvih lijekova i opojnih droga, ali i od seksa", poručio je svima onima koji misle doći bivši HDZ-ovac i načelnik Saborskog Hodak. No ostaje pitanje hoće li se šaman, prigodom sutrašnjeg centriranja zemlje, odreći popularne bunike.

Tereti se na sudu

Podsjetimo, Hodak je pod povećalo javnosti došao prilikom razularene novogodišnje proslave koju je priredio u svom vigvamu, a na kojoj je svojim uzvanicima između ostalog služio i halucinogenu (i potencijalno smrtonosnu) biljku buniku. Njegove šamanske aktivnosti vjerojatno bi ostale nezapažene da jedan od uzvanika, Ratko Barić, te večeri nije stradao nakon što je upao u vatru. Za njegovu smrt Hodak se posredno tereti na Općinskom sudu u Ogulinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.