Tijelo Michaela Jacksona nije bilo u lijesu?

OD PRVOGA dana kad je objavljeno da je kralj popa, Michael Jackson preminuo, počele su kružiti priče koje su negirale njegovu smrt, opisivale njegov odlazak iz bolnice u društvu Elvisa Presleya i objašnjavale vijest o smrti tek kao marketinški trik pred najavljenu turneju.

Najnovija vijest koja budi maštu obožavateljima kontroverznog kralja popa jest ona koja tvrdi da tijekom jučerašnje ceremonije oproštaja tijelo Michaela Jacksona nije bilo u zlatnome lijesu. Mnogi su vjerovali da će Michael Jackson biti pokopan na obiteljskoj komemoraciji koja se odvijala na groblju Forest Lawn u Hollywoodu, prije javnog oproštaja u Staples Centru u Los Angelesu. Ipak, zlatni je lijes dopremljen u Staples Centar nakon jednosatne zatvorene komemoracije na veličanstveni oproštaj od obožavatelja i prijatelja.

Neverland ipak posljednje počivalište?

No, lijes nije viđen da napušta Staples Centar i vraća se na Forest Lawn groblje, a prema potvrdi o smrti mrtvačnica je nazvana "privremenim" prebivalištem njegova tijela. Mnogi smatraju da je Michaeolovo tijelo premješteno na tajnu lokaciju. Također, i dalje postoje oni koji smatraju da je lijes u Staples Centru bio prazan te da je tijelo ranije pokopano na nepoznatom mjestu.

Prema neslužbenim izvorima, postoji mogućnost da obitelj Michaela Jacksona ipak odluči pokopati na njegovom ranču Neverland, u Santa Barbari. Prvotne planove o Neverlandu kao posljednjem Jackovom počivalištu spriječile su vlasti jer zakon ne dopušta pokope izvan groblja bez posebnih dopuštenja. Također, postoji mogućnost da njegovo tijelo bude kremirano i prosuto po posjedu, ili da se sagradi mauzolej kako bi njegovi obožavatelji mogli dolaziti na njegovo posljednje počivalište i odavati mu počast. Jučer, nakon svečanog oproštaja, obitelj nije davala izjave o mjestu njegova pokopa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.